AMAZING! HANYA 24 JAM JER DIPERLUKAN CUSTOMER NI KAUT LEBIH RM20K LEPAS WEB DILANCARKAN! INI RAHSIANYA

Kemaskini 21/2/22 : Sales pelanggan ini sudah melebihi RM100K dalam tempoh seminggu!

 

Kami sangat teruja hendak berkongsi dengan anda semua, seorang customer kami yang baru saja lancarkan kedai online pada 14/2/2022, berjaya kaut jualan lebih RM20k hanya dalam tempoh 24 jam! Sekejap je dah pulang modal…heheheh

 

Memang power!

 

Kami tumpang gembira sebab berjaya lonjakkan sales beliau 100% menggunakan website

 

Ceritanya, minggu lepas tuan Shahrizan hubungi kami dan order website shopping cart dengan modal bawah RM1k je

 

Yang lebih menarik, tuan Shahrizan ni dah lama jadi silent reader email-email kami..hehehehe..tapi tetiba rasa nak cuba alihkan bisnes ke dunia online, sebelum ini offline je

 

Mungkin anda nak tahu dia jual apa kan? Dia jual buku khas untuk pelajar2 Sekolah Rendah dan Menengah Agama

 

So, dia nekad nak gabungkan online dan offline, itu yang dia email kami dan order web bermodalkan bawah 1k

 

Ya, modal website beliau bawah RM1K je, dan pulangan berkali-kali ganda hanya dalam tempoh 24 jam!

 

Jom kami kongsikan apa tuan Shahrizan buat dan apa yang kami setup di website dia

 

1. HARGA MAMPU MILIK

Ya, harga buku2 yang dia jual dari harga RM1.20 sehingga yang paling mahal pun RM40 je. So, dia target orang akan beli dengan kuantiti yang banyak, dan ianya berhasil. Lebih 97% order mesti dalam kuantiti yang banyak. Power kan?

 

2. TARGET YANG TEPAT

Dia jual pada sasaran yang tepat iaitu ibu bapa pelajar sekolah rendah dan menengah agama di daerah kedai dia, so bila web dilancarkan, BOOM sales masyuk macam air. Yang menariknya lagi, ada buku yang dijual tak sempat nak upload gambar buku, hanya tajuk saja tapi yang itu pun berebut orang beli. Pembeli dah memang standby duit dah. Power!

 

 

3. WEBSITE YANG PROFESSIONAL

Kalau nak jual online ni, TRUST paling penting. Macam mana nak buat? Website mesti nampak PRO beb. Biar orang bukak je website, orang yakin, ini bukan website nak menipu. So, ni tugas kami, hasilkan website yang clean dan professional. Jangan buat website macam sekolah tadika ya, berwarna-warni sana sini. Jem customer!

 

4. TUNJUKKAN PRODUK TENGAH LAKU KERAS

Satu lagi cara nak bagi orang PERCAYA adalah, kena tunjukkan orang tengah berebut2 beli produk kita. Jadi, kami setupkan fungsi sales notification di website Shahrizan ni. So, setiap kali ada orang order, satu notifikasi akan display di website. So, customer pun yakin nak membeli di website dia, bukan website yang sendu…betul tak?

 

 

5. TEKNIK MASUK JERAT

Uihh..teknik apa ni? Rilek…kami tahu, dengan pengalaman kami bina website lebih 15 tahun, pelawat takkan terus beli kalau baru pertama kali masuk website, mungkin diorang ni nak tengok2 dulu, tapi beli belum lagi. So, kami setupkan fungsi power ni, so, mereka2 yang belum nak bayar kami dah ‘masukkan dalam jerat’, so sistem hanya follow up suruh mereka bayar secara automatik! Yela, kadang2 diorang dah nak bayar, tiba2 ada hal, anak menangis la, ikan tengah goreng la. So, disinilah tugas sistem untuk bagi peringatan suruh bayar, dan hasilnya memang ohsem

 

6. MUDAHKAN CUSTOMER BAYAR

Zaman sekarang ni kalau anda masih offer cara bayaran manual, alamat anda jauh ketinggalan. Seeloknya bagi 2 pilihan kepada customer, bayar online dan offline. Macam web Shahrizan ni, kami daftarkan payment gateway untuk dia. So, senang customer dia nak bayar, tak perlu nak hantar bukti bayaran semua tu, lambat dan leceh. Tengok statistik di bawah ini, lebih separuh pilih online payment

 

Dapat belajar sesuatu?

 

Sekiranya anda berminat nak ada satu website shopping cart seperti tuan Shahrizan ni, kami sedang offer 10% diskaun

 

Anda tak perlu tahu teknikal pun, sistem kami setup siap2 dan tugas anda hanya masukkan produk, urus order dan buat promosi macam tuan Shahrizan ni

 

Yang lebih menariknya lagi, kami berikan PERCUMA 2 fungsi yang kami terangkan di atas ni. Kalau anda nak tahu, fungsi ini hanya untuk pakej terpilih saja, tapi kali ini, fungsi powerfull ni kami bagi dekat pakej paling murah juga

 

Boleh klik butang merah di bawah ini untuk wasap kami sekarang

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top