Pakej Rekaan Web CMS

Pakej ini sesuai untuk web syarikat atau perkhidmatan.

Statistik menunjukan 81% orang membuat research online sebelum membuat keputusan untuk memilih peniaga yang mana patut dipilih dan apa yang yang ingin dibeli. Tetapi, 50% rakyat Malaysia yang berniaga tidak memilik laman web. Statistik pengguna internet 2011 menunjukan hampir 17 juta pengguna di Malaysia.

Laman web korporat merupakan sebuah plat form web yang akan memaparkan informasi syarikat atau perniagaan dengan cara susunan informasi melalui beberapa halaman (pages). Berbanding landing page hanya satu page.

 

Manakala, CMS merujuk kepada content management system. Sistem yang memudahkan anda sebagai peniaga untuk mengemaskini laman halaman web sendiri dengan cara login terus di laman web dan membuat editing dengan mudah dimana saja anda berada.

 

Jika dibandingkan dengan sistem web lain, anda perlu install software pada komputer dahulu, mengedit file web dan kemudian mengupload ke server. Jujur kami katakan, ianya agak ‘leceh’ dan terlalu teknikal. Ini menyebabkan ramai usahawan yang telah beralih kepada CMS.

Kami membantu pelanggan mengembangkan bisnes mereka dan mencapai sasaran dengan bantuan laman web yang akan meningkatkan jenama, conversion rate dan memaksimkan revenue mereka.

Kami di VirtualNiaga sudah beroperasi sejak tahun 2006 dalam pembangunan laman web berbentuk CMS kepada usahawan SME di Malaysia.

8 kepentingan laman web CMS kepada perniagaan anda

1# Reputasi & kepercayaan jenama perniagaan / syarikat

2# Syarat lulus permohonan

3# Infomasi tersusun

4# Ranking carian Google

5# Persaingan

6# Khidmat pelanggan yang lebih baik

7# Platform pemasaran masa kini

8# Sebagai kataloge dan online profile

Solusi laman web profesional

Kelebihan Dan Proses Pembinaan Web Korporat CMS dengan VirtualNiaga

Mungkin anda rasa ragu-ragu sebab apa nak kena tempah dengan kami, betul tak? Banyak yang offer murah-murah dekat luar sana. Anda boleh pilih mereka, takda paksaan pun. Tapi kalau anda pilih kami, ini kelebihan kami

Perniagaan Yang Sesuai Untuk Pakej Web Ini

Syarikat Engineering / Construction

Syarikat jurutera, kontraktor, O&G.

Ejen / Agensi

Ejen hartanah, jual kereta, insuran dan lain-lain.

Syarikat Agensi Pelancongan

Syarikat Pelancongan. Umrah Haji.

Servis / Konsultan

Semua jenis bisnes servis / konsultan

News / Listing

News (Berita). Listing Hartanah. Blog Artikel.

Kursus / Bengkel / Studio

Kursus, seminar dan studio.

Personal Branding

Web Personal Branding / atau syarikat.

Pusat / Kesatuan / Persatuan / Kelab

Pusat jagaan, rawatan, memandu, pusat latihan.

Institusi Pendidikan

Pusat tuisyen, sekolah, kolej & , Madrasah.

Sewaan / Tempahan

Sewaan kenderaan. Katering, kanopi.

Contoh Beberapa Web Pelanggan Kami

Dapatkan Webmaster Untuk Membina Laman Web Anda Sekarang

Hubungi kami sekarang untuk mendapatkan harga laman web korporat mampu milik.

Adakah perkhidmatan kami sesuai kepada anda dan ingin bekerjasama?

Jika anda menjawab YA semua di atas, bermakna kita sesuai bekerjasama. Mereka laman web memang mudah, tetapi membina laman web yang berimpak untuk perniagaan anda yang paling penting. Sekarang, pilihan di tangan anda…

Jom, hubungi kami sekarang untuk rundingan dan sebut harga. Nak tanye je pun boleh!

Testimoni

5/5
"If you are looking to attract more clients and make more money (and who isn’t) you NEED to create a compelling marketing message that clearly communicates what you do and have a stunning website with outstanding graphics that will boost your Company’s credibility instantly. I find working with Mazlie Nadzri(VirtualNiaga) exceptionally pleasant and fast. He is a very talented designer and anything I could have expected has been surpassed. Put the WOW impact into your website and boost your credibility in the eyes of your client. I highly recommend VirtualNiaga and his team."
5/5
"Saya tidak pernah kecewa dengan hasil kerja Mazlie(VirtualNiaga) selama hampir lebih 3 tahun menggunakan perkhidmatan beliau melalui Virtual Niaga. Setiap tempahan biasanya akan siap dalam tempoh masa yang singkat dan menepati apa yang saya mahukan"
5/5
"Saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja dari virtual niaga. Website yang dibuat juga sangat cantik. Alhamdulillah, saya juga dapat pelanggan yang berkualiti yang mengambil perkhidmatan saya sebagai cikgu tuisyen online mereka. Terima kasih Virtual Niaga kerana menyediakan website yang berkualiti termasuklah domain dan hosting serta sistem pembayaran yang canggih yang boleh diakses oleh hampir semua bank. Saya pasti akan menggunakan perkhidmatan ini lagi. Selamat Maju Jaya, Virtual Niaga dan Encik Mazlie Nadzri 😊👍"
5/5
"Saya banyak menggunakan perkhidmatan pereka grafik daripada dalam dan luar negara untuk menghasilkan laman web dan produk-produk terbaru saya. Namun demikian, saya meletakkan perkhidmatan rekaan yang diberikan oleh Mazlie(VirtualNiaga) sebagai antara yang terbaik pernah saya terima selama ini. Beliau memberikan rekaan yang amat berkualiti dan ianya disiapkan dalam masa yang amat pantas. Mazlie juga menjawab sebarang email daripada anda dalam masa yang singkat. Harga yang diberikan untuk perkhidmatan beliau juga amat berpatutan. Saya beranggapan yang Mazlie memberikan harga yang masih jauh terlalu murah jika dibandingkan dengan kualiti grafik dan kepantasan kerja beliau."
Scroll to Top