Cara buang background imej produk

Kalau korang meniaga online, kalau yang jenis takda bajet nak tangkap gambar lawa2, biasanya main tangkap je, pasti akan ada imej belakang produk korang kan? Imej ni sebenarnya akan menganggu mata pelawat web korang. Yang terbaik adalah fokus pada gambar utama produk, yang belakang tu biarkan putih, tengok contoh bawah ni.

 

Antara 2 gambar ni, mana yang lebih fokus? Sudah tentu gambar kedua, betul tak?

 

 

So, soalannya macam mana nak buang imej belakang ni? Mudah sangat! Korang boleh guna tools dari web disini

 

PERCUMA je!

 

Selamat mencuba!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top